Pautan Mp3

Pautan Kengkawan

Ada Sumbangan...??

Jika anda ingin sumbangkan apa2 jua.. Samada mp3, citer, teka-teki or whatever it is, sila send url or teks ke Brain_Child@ymail.com.. Sumbangan anda amatlah dihargai...tq

MakluMan

Jika terdapat maklumat, gambar dll berkenaan anda dan anda mahu diRemovekan dri BC sila email ke Brain_Child@ymail.com

Jom Shopping

Ruang Sembang


ShoutMix chat widget

Online Radio

Jom Chat with BraiNchilD

Vote 4 BraiNchilD

Apa Korang Rasa Pasal BraiNchilD?
Funky!!! Best Giler!!! Lepas Ni Nak Download Lagi!!! Tak Best Lansung!!! Bolehla... Bosan!!!
(View Results) Create a MySpace Poll

Calendar Clock

Followers

Admin

My photo
Malaysia
Selamat Datang Sume. Blong ni khas untuk sesape yang nak share ape2 jer. So, sudi-sudila joint blog aku erk...sume dialu-alukan...ahaks
RSS

SELAMAT HARI RAYA ON 2Oth OF SEPT 09(subject to change)

Dikesempatan ini BraiN nak Ucapkan Selamat Berpuasa & Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada umat Islam walau di mana jua anda berada.

''


Untuk Makluman Semua, BraiN balik kampung this festive season, so lambat sikit nak update. Anyway, thankz for your support!! :-)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Selamat Berpuasa



123Friendster.Com | Forward This Comment to Your Friends

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Greenday - 21 Guns Music Video

SCREENCAP

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Sean Kingston - Fire Burning


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Lady Gaga - Music Album



SENARAI LAGU MP3:
lady gaga - poker face
lady gaga - just dance feat colby
odonis
lady gaga - paparazzi
lady gaga - lovegame
lady gaga - beautiful dirty rich
lady gaga - chillin
lady gaga - boysboysboys
lady gaga - eh eh nothing else i can say

DOWNLOAD

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Monsters vs Aliens 2009



DOWNLOAD LINKS:
(copy and paste links into your browser)
(You need to download all links)


PART 1

PART 2

PART 3

PART 4

PART 5

SUBTITLE


Please download this Hjsplit to combine all your links:
DOWNLOAD HJSPLIT

Ada Soalan? Please Give your comment.
tq.
Enjoy..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

I'm Back!! Long Time No See

Hello everyone, enjoy my new post from me.....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Push 2009 (High Quality)


Citer Push nih lebih kurang cam citer HErO r
-Selamat Menonton-

Push 2009 (Part 1)

Push 2009 (Part 2)

Push 2009 (Part 3)

Push 2009 (Part 4)

Push 2009 (Part 5)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Wonder Girls - Nobody

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Fast & Furious 2009


P.s: Sila Download Semua Part, tq.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Dragon Ball Evolution 2009 (DVD Quality)


Gambar dijamin clear
Genre: Action | Adventure | Fantasy | Sci-Fi | Thriller ...
~SELAMAT MENONTON~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

ST12 - Cinta Jangan Dinanti

Biar kuungkap cinta

Cinta begitu besar

Biarkan itu menjadi

Rasa indah yang ku miliki


Cinta tak sepantasnya

Tertutup tertepis saja

Biarku ungkap semua

Perasaanku terhadap mu


Ku pasti bisa bahagiakan dirimu

Secepatnya sebekunya takkan perasaanku

Slama ini


Biarkan kini ku tunggu pasti

Jawabanmu membalas cintaku

Cintamu jangan dinanti-nanti

Cintaku pasti kan sampai mati


Janganlah ada ragu dihati

Ku tak akan membuatmu terluka

Cintamu jangan dinanti-nanti

Cintaku tulus kan sampai mati


Biarkan kini ku tunggu pasti

Jawabanmu membalas cintaku

Cintamu jangan dinanti-nanti

Cintaku pasti kan sampai mati

Janganlah ada ragu dihati

Ku tak akan membuatmu terluka

Cintamu jangan dinanti-nanti

Cintaku tulus kan sampai mati



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

David Archuleta


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Faizal Tahir - Cuba


Permintaan Dari:-

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Birthday Songs


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Aizat - I Go (OST TalenTime)













DOWNLOAD

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Jinbara ft Ahli Fiqir - Zakiah-Zakiah











DOWNLOAD

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Yuna

1) Dan Sebenarnya
2) Cinta Sempurna
3) Deep Conversation
4) Permission
5) Polaroid
6) Missing Star
7) Cartoon Couple
8) Bluesands
9) Rocket
10) Katakan Dengan Indah
11) Greed Goddess
12) Aku Pelangi


DOWNLOAD THIS ALBUM
p.s : Selalu Jenguk Blog nih tuk lagu yang lain dari Yuna, tq.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

CITER LAWAK...

Thumb

Pada suatu malam yang hening dan sunyi di lebuhraya utara selatan kelihatan sebuah kancil putih tersadai di sebelah lane kerosakan. Ada orang tua yang berdiri disebelahnya,pemilik kancil tu sedang berjalan kehulu kehilir cuba menahan kereta supaya membantu.tidak ada sebuah kereta pun berhenti.tiba-tiba datangla sebuah kereta evo 7 berhenti di sebelah kancil tadi.

"Ada apa nie pakcik,kereta rosak ke?"tanya pemuda berusia dalam lingkungan 20an."a'ha rosak "jawap pakcik tu simple aje....

"Ok,cam nie,saya ada tali nanti saya ikat kat kereta saya dan saya tarik kereta pakcik sampai tol"mamat nie bagi idea.

"worrait gak tu...", tapi....nanti kalau pakcik rasa awak bawak laju pakcik akan hon dan bagi high beam"

"Ok pakcik"..mamat nie pun ikatlah tali kat kereta kancil didepan dan hujungnya diikat dibelakang bumper evonye. dia pun jalanla..dengan slow dan berhati-hati. Dalam lima kilometer mamat nie laju le sikit,apalagi pakcik tu pun hon dan bagi
high beam la kat mamat tu.Mamat tu pun slowkan balik..

Tiba-tiba ada sebuah ferrari datang dari belakang dan press minyak kat mamat evo7.apa lagi,jiwa muda patang dicabar, dia pun tekan la minyak rapat nak kejar ferrari nie...lupa la pulak dia dengan kancil org tua yg diikat kat belakang kereta dia.

Orang tua tu punya la hangin satu badan,dia pun hon dan bagi hi beam bagai nak rak.Mamat evo7 tu dah tak sedar dah angin punya pasal. Kebetulan pilak polis ada buat speed trap kat bawah jambatan.

Vrooommm......bedesup peginye... ini dah lebih speed limit nie...kate polis nie..cecah 250kmj memasing nie... Dia pun contact la kengkawan dia kat depan supaya saman kereta-kereta yg laju nie...

"Over..over,ada tiga buah kenderaan memandu melebihi had laju,sebuah ferrari,sebuah evo7 dan sebuah lagi kalau aku cakap korang mesti tak percaye punye.........sebuah kancil putih tengah cucuk angin evo7 tu dan bagi hon dan hi beam nak potong!!!'


Special Thankz to: WanZai

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

AIzat - Kau Aku (OST Merah Putih)













DOWNLOAD

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Selamat Pagi Gadis - Panahan Elektro













DOWNLOAD

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Joanna & Co - Aku Pelangi









DOWNLOAD

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Meet Uncle Hussain - Putihnya Lukisan


DOWNLOAD









Lirik Putihnya Lukisan - Meet Uncle Hussain

Oh dunia
penuh dengan derita
ada suka
ada juga dukanya
yang disana sedang menahahahaha
yang disini ditimpa malapetaka

Ow dunia harini
ow sedihnya
ow tanah dijajah lagi
ow kejamnya

*
Jika ku seorang pelukis
akan ku warnai dunia
denga warna putih
agar tiada gelap
lukisannya ow oh oh dan oh

Oh manusia
tak ku mengerti sifatnya
ada mulia
ada juga kejinya
yang si tua berbalahkan kuasa
yang simuda mengacukan senjata

Ow maruah dijual beli
ow murah nya
ow bumi terbelah lagi
ow bencana

ulang (*)

oh oh oh oh oh oh dan oh lagi

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Fools Garden - Lemon Tree













DOWNLOAD

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Fotograf - Jangan Kau Ucap Selamat Tinggal













DOWNLOAD

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Aris Ariwatan - Lamunan Terhenti













DOWNLOAD

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Marsha Milan Londoh - Kerna













DOWNLOAD

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Mawi feat KRU - Sujud








DOWNLOAD

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Jinbara - Hilang













DOWNLOAD

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Circle Of Dust













Circle Of Dust - Brainchild

Circle Of Dust - Cause of Ruin
Circle Of Dust - Deviate

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Game: Billionaire II


Screenshot (click to enlarge)



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Game: Monopoly Here & Now Edition



Screenshot (click to enlarge)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Crayon Shin Chan - Doshite













DOWNLOAD

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Thong Chai - Mah Tum Mai













DOWNLOAD

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Winter Sonata OST - First Time










DOWNLOAD

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

My Girl OST













Mario ft. Nesty - Never Say Goodbye
My Girl - Sarangee
Lee Jie Soo - Sarangeun him deunga bwa
Jo Kwan Woo - Sang uh reul Sarang ha ninuh

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

My Boss My Hero Theme Song











DOWNLOAD

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

The Rock feat Ahmad Dhani - Munajat Cinta













DOWNLOAD

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Gray Sky Morning - Cinta Gila













DOWNLOAD

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Blake Shelton - Home













DOWNLOAD

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Andrian Band - Satu Hari Lagi













DOWNLOAD

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Klasik RocK

Fotograf - Jangan Kau Ucap Selamat Tinggal
DOWNLOAD













Gamma - Penyair Cinta
DOWNLOAD













Wings - Misteri Mimpi Syakila
DOWNLOAD

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Dina Feat Sam Innuendo - Dalam Air Ku Terbayang Wajah













DOWNLOAD

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Bunkface - Silly Lily













DOWNLOAD

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Jay BrAnnan - Housewife













DOWNLOAD

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS